Roovertsche Leij is één van de 30 Natuurpoorten in Brabant. Een unieke plek, centraal gelegen in een prachtig natuurlandschap. De Roovertsche Leij vormt het startpunt van een uitgebreid fiets- en wandelroutenetwerk. Voor en na uw tochten geniet u in het restaurant of op het terras van vers bereide streekgerechten en verfrissende of opwarmende drankjes.

“Wij werken op verschillende manieren samen met Onze Zaak 2.0,” aldus Rob en Maud Mutsaers. Zo verzorgen zij met hun Payroll dienst de salarisbetalingen aan ons personeel. Daarnaast maken wij ook regelmatig gebruik van de medewerkers die Onze Zaak 2.0 uitzendt als horeca uitzendbureau.
“Sinds Onze Zaak 2.0 bestaat werken wij al nauw met ze samen. Het personeel dat aan ons uitgezonden wordt, is goed geïnformeerd en weet wat er van ze verwacht wordt. Dit onderscheidt Onze Zaak 2.0 van andere uitzendbureaus. Zij weten wat ze doen!”

“Het personeel dat wij ontvangen van Onze Zaak 2.0 zoekt naar oplossingen waar nodig is en denkt niet in onmogelijkheden. Het bedrijf doet er alles aan om ons in onze behoefte te voorzien.” vertellen Rob en Maud Mutsaers.

“Wij, van Roovertsche Leij, kunnen Onze Zaak 2.0 voor ieder ander horecabedrijf aanbevelen, omdat wij veel positieve ervaringen hebben met de diensten die ze bieden en het personeel dat geleverd wordt.”

Rob en Maud Mutsaers