Over ons

Visie

Onze Zaak 2.0 gelooft in ‘ouderwets’ gastheerschap en dienstverlening op maat. Met getraind, gemotiveerd en ervaren personeel brengt Onze Zaak een horeca-totaaldienst. In onze branche wordt Gastvrijheid met een hoofdletter geschreven. Gericht op alle facetten van de horecapersoneelsdienst, ontzorgen wij onze opdrachtgevers, zoals zij hun gasten ontzorgen.

Missie

Bij horecamedewerkers en personeelsinvulling verwacht men misschien administratieve rompslomp. Onze Zaak 2.0 werkt met een team dat het horecavak tot in de puntjes verstaat en altijd een stapje extra zet. Bovendien nemen wij de gehele administratie en bijkomende verplichtingen op ons. Zo biedt Onze Zaak 2.0 een totaaloplossing zonder concessies.

SNA Certificering

kermerk-sna Onze Zaak voert het SNA-keurmerk. We voldoen hiermee aan de gestelde eisen in de NEN 4400 norm. Deze norm is ontwikkeld voor Nederlandse (NEN 4400-1) en buitenlandse ondernemingen die zich op de Nederlandse markt begeven (NEN 4400-2) en die arbeid ter beschikking stellen en/of werk aannemen. De ondernemingen in het register van SNA worden periodiek gecontroleerd en alleen opgenomen als zij voldoen aan de gestelde eisen.

Team

Wanneer er behoefte is aan extra personeel, staan de uitzendmedewerkers van Onze Zaak 2.0 voor u klaar. Het team wordt zorgvuldig geselecteerd na een basistraining, waarbij serveer- en bartechnieken op de juiste manier worden aangeleerd. Iedere trainingsdeelnemer neemt kennis van sociale hygiëne. Vriendelijkheid en respect staan bovenaan. Onze Zaak 2.0 zendt alleen personeel met kennis van het horecavak uit, zodat ervaring, flexibiliteit en training een continue kwaliteitsnorm bieden.

Professionals

Onze Zaak 2.0 horeca-uitzendbureau onderscheidt zich door een gedegen voorbereiding, professionele uitvoering en betrouwbare terugkoppeling. Wij brengen uw wensen doeltreffend tot uiting met een representatieve uitstraling. Onze Zaak 2.0 stippelt graag met u het perfecte wervingstraject uit. Zo kunt u rekenen op vakbekwame medewerkers.

Werken bij

Werken bij Onze Zaak 2.0 is afwisselend, flexibel en uitdagend. Je krijgt training van toppers uit het horecavak en werkt vervolgens bij bijzondere en enerverende evenementen. Doe ervaring op die je verder helpt en verdien ook nog eens een prima salaris.

Onze Zaak 2.0 horecateam

Je mag bij Onze Zaak 2.0 aan de slag als je achttien jaar of ouder bent. Ben je enthousiast en representatief? Werk je graag in de horeca en ben je communicatief sterk? Staat gastvrijheid voor jou vooraan en ben je stressbestendig? Dan pas jij in ons team!

Stage

Onze Zaak 2.0 biedt stageplaatsen aan proactieve, hardwerkende, representatieve en enthousiaste stagiaires. Je werkt aan alle operationele zaken rondom projecten. Je ondersteunt op het gebied van werving & selectie, personeelsplanning, het opstellen van briefings, administratie, logistiek en je voert promotieacties en host(ess)-werkzaamheden op externe locaties uit.