Nieuws

Cookaholics blij met Onze Zaak 2.0

Cookaholics weet van ieder evenement een totaalbeleving te maken. Of het nou om een bruiloft, een zakelijke bijeenkomst of een diner gaat, Cookaholics maakt van ieder evenement een unieke beleving.

Gijs van der Velden, eigenaar van het creatieve cateringbedrijf, vertelt dat Cookaholics op een moderne en unieke manier bijzonder lekker eten en drinken verzorgt voor groepen van groot tot klein. “Wij werken voor grote merken en partijen. Met onze cateringservice ontzorgen we de opdrachtgevers volledig en verzorgen we het totaalplaatje. Om ook te kunnen voorzien met betrekking tot horecapersoneel, werken we samen met vier grote uitzendbureaus, waar Onze Zaak 2.0 er één van is. Zelf heb ik vroeger gewerkt bij een horeca uitzendbureau als medewerker. Ik weet dus hoe het er aan toe kan gaan, en ben erg tevreden over de werkwijze van Onze Zaak 2.0.”

Gijs voegt het volgende toe over de ervaringen die hij met ons heeft; “Wat wij heel erg fijn vinden is dat Onze Zaak 2.0 eerlijk communiceert over de capaciteiten van het personeel”, . Afspraken worden nagekomen, nog nooit een negatieve ervaring gehad!” aldus Gijs van der Velden

Roovertsche Leij heeft positieve ervaringen met Onze Zaak 2.0

Roovertsche Leij is één van de 30 Natuurpoorten in Brabant. Een unieke plek, centraal gelegen in een prachtig natuurlandschap. De Roovertsche Leij vormt het startpunt van een uitgebreid fiets- en wandelroutenetwerk. Voor en na uw tochten geniet u in het restaurant of op het terras van vers bereide streekgerechten en verfrissende of opwarmende drankjes.

“Wij werken op verschillende manieren samen met Onze Zaak 2.0,” aldus Rob en Maud Mutsaers. Zo verzorgen zij met hun Payroll dienst de salarisbetalingen aan ons personeel. Daarnaast maken wij ook regelmatig gebruik van de medewerkers die Onze Zaak 2.0 uitzendt als horeca uitzendbureau.
“Sinds Onze Zaak 2.0 bestaat werken wij al nauw met ze samen. Het personeel dat aan ons uitgezonden wordt, is goed geïnformeerd en weet wat er van ze verwacht wordt. Dit onderscheidt Onze Zaak 2.0 van andere uitzendbureaus. Zij weten wat ze doen!”

“Het personeel dat wij ontvangen van Onze Zaak 2.0 zoekt naar oplossingen waar nodig is en denkt niet in onmogelijkheden. Het bedrijf doet er alles aan om ons in onze behoefte te voorzien.” vertellen Rob en Maud Mutsaers.

“Wij, van Roovertsche Leij, kunnen Onze Zaak 2.0 voor ieder ander horecabedrijf aanbevelen, omdat wij veel positieve ervaringen hebben met de diensten die ze bieden en het personeel dat geleverd wordt.”

Rob en Maud Mutsaers

Klasse Theater zeer tevreden over samenwerking met Onze Zaak 2.0

Klasse Theater, gelegen aan Carré 16, is een kapel van het voormalige St. Elisabeth Ziekenhuis. Deze locatie is omgetoverd tot een unieke evenementenlocatie waarin zij in van alles voor u kunnen voorzien. Van bruiloften tot symposia en van voorstellingen tot vergaderingen. Onze Zaak 2.0 versterkt het team van Klasse Theater wanneer het nodig is met verschillende werkzaamheden zoals bediening, barwerkzaamheden of diners.

De samenwerking tussen Klasse Theater en Onze Zaak 2.0 is begonnen in de beginfase van Onze Zaak. Rob Veneman, huidig horecamanager van Klasse Theater, had toentertijd al contact met Jean Thijs. Vanuit deze contacten is de samenwerking begonnen en Rob Veneman is zeer tevreden met de diensten die Onze Zaak 2.0 biedt: “De medewerkers vanuit Onze Zaak 2.0 zien er altijd verzorgd uit, zijn goed opgeleid en weten van aanpakken. Bij elke horecagelegenheid wordt er op een andere wijze gewerkt maar de basics zijn in principe hetzelfde. Naast dat de extra krachten deze basics al kennen, pakken zij ook de zaken die bij Klasse Theater horen snel op.” Ook de flexibiliteit van Onze Zaak 2.0 wordt zeer op prijs gesteld door Rob Veneman, zo zegt hij: “Bij Onze Zaak 2.0 zijn ze ook flexibel met inplannen. Wijzigingen in de planning, zowel op- als afschalen, worden professioneel behandeld.”

WILLEM II EN TOZ TEKENEN DRIEJARIG CONTRACT

TOZ ‘Partners in Gastvrijheid’ tekent op 1 augustus 2014 een driejarig contract met voetbalclub Willem II. TOZ neemt de hospitality, promotion en support op zich tijdens de thuiswedstrijden van de Tricolores. Sinds juni 2013 neemt TOZ de bezetting van parkeerwachters, hostesses en verkeersregelaars bij het stadion voor haar rekening. “TOZ tilt de gastvrijheid in het stadion tijdens de thuiswedstrijden van Willem II naar een nog hoger niveau”, aldus Edo Peterse. “TOZ weet kwaliteit en gastheerschap in één te gieten, daarom zijn zij voor ons de beste partner.”

Champions League-niveau TOZ-eigenaars Petra Brouwer, Kitty Huijben en Jean Thijs delen hun sympathie voor de Tricolores en zijn klaar voor een mooie uitdaging: “We zijn trots dat Willem II voor ons kiest. Twee mooie Tilburgse bedrijven die een stadsicoon vertegenwoordigen. We waren er in de Jupiler-league en gaan mee naar de Eredivisie. Maar TOZ belooft prestaties op Champions League-niveau.” Totaaloplossing TOZ – Partners in gastvrijheid is sinds februari 2014 de overkoepelende tak van Target Hospitality en Onze Zaak 2.0 horecauitzendbureau. Met het bundelen van horeca, promotie en gastheerschap bieden zij een totaaloplossing voor elke gastvrijheidsvraag.

Foto voor bij persbericht